Betonlook

Betonlook wanden

Hoewel de gebruikte materialen erg goed toepasbaar zijn bij een betonlook badkamer, betonlook heeft het voordeel dat het materiaal vaak al zelf waterdicht is en er geen voegen zijn waar vuil en bacteriën zich kunnen ophopen. De betonlook wanden komen overal goed tot hun recht in huis. Een betonlook muur kan net zo goed geplaatst zijn in de keuken, woonkamer, slaapkamer of toilet.
Hoewel betonlook wanden vaak wordt geassocieerd met een kille en koude ambiance zult u versteld staan over de warmte die ze kunnen uitstralen, zeker wanneer ze met een bijvoorbeeld klassiek interieur worden gecombineerd. Een betonlook muur is zeer decoratief en een echte eyecatcher in huis. Natuurlijk is deze afwerking ook voor vloeren geschikt en is beschikbaar in meerdere kleuren.

 

Betonlook

 

Waterdichte afwerking
Het waterdicht afwerken van aangebrachte mortel kan gedaan worden met een 2 componenten epoxy hars. Deze epoxy laag is zeer hard en maakt de eindafwerking compleet waterdicht voor de badkamer, douche of het toilet.

Betonlook wanden geven uw interieur zeker een warm gevoel. In combinatie met natuursteen , glas en staal creëert u een modern en strak interieur.

Wij leveren altijd kwaliteit
Voor welke werkzaamheden u ons ook inhuurt, u bent altijd verzekerd van een perfect eindresultaat. Onze vakmensen werken snel en uiterst nauwkeurig. Uiteraard houden wij altijd rekening met uw wensen. Omdat Tint Afbouw & Renovatie naast stucwerken ook tal van andere werkzaamheden uitvoert, kunt u ervoor kiezen om verschillende werkzaamheden met elkaar te combineren: bijvoorbeeld stucwerk in combinatie met sausen.

Hiermee bespaart u op de kosten en blijft de overlast beperkt tot een relatief korte periode. Tint Afbouw & Renovatie neemt, indien gewenst, uw volledige woning of bedrijfspand onder handen.

Meteen een afspraak maken
Wil u gebruik maken van onze diensten op het gebied van stucwerken of één van onze andere specialiteiten? Neem dan meteen even contact op met Tint Afbouw & Renovatie. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0641158789 of via e-mail: info@tint-stucadoor.nl.

error: Content is protected !!