Marmerpleister

Luxe marmerpleister

Marmerpleister of Italiaanse pleister is een term voor een afwerking welke vrij recent op de markt is gebracht. Deze afwerking creëert een luxe en exclusieve sfeer in huis welke u niet dagelijks tegenkomt.

 

Wanneer kunnen marmerpleisters worden gebruikt?
Wanneer u geïnteresseerd bent in een unieke en chique uitstraling in huis is marmerpleister een leuk en speels alternatief. Er zijn ontzettend veel verschillende effecten en kleuren verkrijgbaar.

Tint Afbouw & Renovatie kunnen, uiteraard vrijblijvend, stalen en voorbeelden laten zien van de verschillende soorten en afwerkingen. Marmerpleisters kunnen alleen aangebracht worden op een zeer strakke en gladde ondergrond. Vaak is het noodzakelijk om de wanden eerst te voorzien van pleisterwerk voordat er een marmerpleister aangebracht kan worden.

 

Marmerpleister

 

Verschillende soorten afwerkingen
Marmerpleisters kunnen in vochtige ruimtes toegepast worden. Wanneer toegepast in natte ruimte’s zoals; badkamers en toiletten. Het is wel noodzakelijk om de marmerpleister te behandelen met een synthetische laag, zodat het waterafstotend wordt. Ook de ”tekening’ van het marmerpleister kunnen wij grof of extreem fijn maken. Hiermee kunt u een speels effect creëren.

 

De stucadoor in de regio
Tint Afbouw & Renovatie is al 15 jaar de stukadoor in de regio Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, ‘s-Gravendeel en Rotterdam. Wij hebben verschillende kwaliteiten te bieden zoals standaard sauswerk en spack spuiten. Of exclusief stucwerk zoals; Leemstuc en betonlook.

 

Offerte aanvragen?
Wil u gebruik maken van onze diensten op het gebied van stucwerken of één van onze andere specialiteiten? Neem dan meteen even contact op met Tint Afbouw & Renovatie. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0641158789 of via e-mail: info@tint-stucadoor.nl.

 

error: Content is protected !!