Tadelakt

Tadelakt Marokaanse stucwerk

Tadelakt is een waterafstotende stuc op basis van kalk, die binnen en buiten toepasbaar is. Met zijn marmerachtige uitstraling en stootvastheid, is tadelakt zeer geschikt voor badkamers, open haarden en ornamenten. Tint Afbouw & Renovatie volgt de Marrokkaanse tadelakt traditie van kalkglanspleister.  Dit soort stucwerk zorg ervoor dat elke ruimte een unieke warme uitstraling heeft.

 

tadelakt

 

Verschillende soorten afwerkingen
Tadelakt is een waterdichte kalkstuc met een marmerachtige uitstraling. Door deze eigenschap is tadelakt zeer geschikt voor badkamers, douches, keukens, openhaarden en ornamenten. Tadelakt betekent vrij vertaald inwrijven of masseren. Door de manier van wrijving vormt de tadelakt een natuurlijke waterafstotende laag .

 

De stucadoor in de regio
Tint Afbouw & Renovatie is al 15 jaar de stukadoor in de regio Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, ‘s-Gravendeel en Rotterdam. Wij hebben verschillende kwaliteiten te bieden zoals standaard sauswerk en spack spuiten. Of exclusief stucwerk zoals; Leemstuc en betonlook.

 

Offerte aanvragen?
Wil u gebruik maken van onze diensten op het gebied van stucwerken of één van onze andere specialiteiten? Neem dan meteen even contact op met Tint Afbouw & Renovatie. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0641158789 of via e-mail: info@tint-stucadoor.nl.

error: Content is protected !!